foto

Guy Lux

  • nar. 21.6.1919
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 13.6.2003 (83 let)
    Neuilly-Sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Drôles de zèbres

TV pořady

1962 Intervilles (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1977 Drôles de zèbres

Host

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Ring Parade (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1974 Domino (TV pořad)
French CanCan (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
Les étoiles de la chanson (TV pořad)
Samedi soir (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)
1965 Hry bez hranic (TV pořad)
Palmarès des chansons, Le (TV pořad)
1962 Intervilles (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1987 Classe, La (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Ring Parade (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1974 Domino (TV pořad)
French CanCan (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
1965 Palmarès des chansons, Le (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace