foto

David Valcin

  • nar. 11.9.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Alto
2011 Šťastný Nový rok
2002 Krokodýl 2

TV seriály

2015 Jak prosté (TV seriál)
Proslulý klient (S03E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ústav (S04E21)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Falešné identity (S04E06)
Panoptikum (S04E01)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Tanec s ďáblem (S03E10)
Konec hry (S03E08)
Propustka (S03E01)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Maso a krev (S01E19)
Dítě (S01E17)
další epizody (4)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Svědek (S01E07)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Podraz (S01E19)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Když se hroutí světy (S04E18)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk zůstává ležet (S04E03)
Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome Home (S06E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Sixth Man (S15E16)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Leaving (S01E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Fíky pro starého pána (S03E19)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Men from the Boys (S01E05)
Druhá šance (TV seriál)
Armageddon (S02E19)
1999 Advokáti (TV seriál)
Lawyers, Reporters and Cockroaches (S03E15)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
DWB (S09E02)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Secretary's Day (S01E03)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)