foto

Theodora Miranne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blíženec
Entangled
2017 Good Bones
2016 #Screamers
Landing Up
2015 Byla to divoká noc

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Rozuzlení (E08)
Whitehall (E07)
Rukojmí (E06)
další epizody (7)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
Coat Check (S02E09)
Lovci zločinců (TV seriál)
Restart (S04E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Život v luxusu (S05E14)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Zlodějská čest (S04E07)
2013 Nepotism (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky