foto

Demetrius Wren

  • nar. 22.11.1983 (37 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Rehabilitation of the Hill
2014 Moon and Sun
2012 Saudade?

TV seriály

2019 Hicksters (TV seriál)
2012 Daniel Tiger's Neighborhood (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Rehabilitation of the Hill

TV seriály

2019 Hicksters (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Rehabilitation of the Hill

TV seriály

2019 Hicksters (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Rehabilitation of the Hill

TV seriály

2019 Hicksters (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Moon and Sun

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky