foto

Kelly Aaron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2016 Zoolander No. 2
2015 Sharing (TV film)

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál)
Now It Begins… (E01)
2017 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to Church! (S03E09)
2016 Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Začátek (S01E01)
Vinyl (TV seriál)
Šeptaná tajemství (E03)
Mrtvý bod (TV seriál)
Nezvaný host (S02E07)
Procitnutí (S01E23)
Neradostná zpráva (S01E22)
další epizody (13)
2015 Master of None (TV seriál)
Finale (S01E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Probuzení (S01E10)
Psinec Ahswell Creek (S01E09)
Zaříznout řezníky (S01E08)
další epizody (8)
Gotham (TV seriál)
Under the Knife (S01E20)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Milá překvapení (S02E04)
Spojování nejlepších s nejlepšími (S02E03)
Red Oaks (TV seriál)
The Wedding (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Devil's Dissections (S17E01)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rukojmí: nebezpečné požadavky (TV seriál)
2014 Dokonalá vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace