foto

Phillip Edward Van Lear

  • nar. 1950
    Aurora, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Heartlock
2018 Animator
2017 Bankrot
The Perfect Christmas Present (TV film)
2016 Southside with You
2015 A Light Beneath Their Feet
Before the Border
2014 Once We Were Slaves
2013 My Dog the Space Traveler
2004 Holičství 2
1997 Chicago Cab
Night of the Lawyers

TV seriály

2019 The Chi (TV seriál)
Lean Into It (S02E08)
A Leg Up (S02E06)
Showdown (S02E04)
2015 Empire (TV seriál)
A High Hope for a Low Heaven (S02E06)
Chicago Fire (TV seriál)
A Taste of Panama City (S04E02)
Let It Burn (S04E01)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2012 Šéf (TV seriál)
Consequence (S02E08)
Through and Through (S02E02)
Louder Than Words (S02E01)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Smyčka se utahuje (E12)
Vražda v Boystownu (E11)
další epizody (7)
Šéf (TV seriál)
Reflex (S01E02)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Nigerian Job (S01E01)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Štvanice (S02E01)
Let (S01E22)
další epizody (9)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (12)
1999 Turks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace