foto

Mark Gres

  • nar. 17.6.1968 (51 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Sněg i pepel (TV seriál)
2014 Posledňaja električka (TV seriál)
2012 Zonnentau (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2014 Posledňaja električka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace