foto

Michael Ian Black

  • nar. 12.8.1971 (48 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šesterčata
2016 Michael Ian Black: Noted Expert
Slash
Zpěvák a komik
2015 Smosh: The Movie
2014 They Came Together
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2013 Dítko z pekla
2012 Tohle je ráj
2011 Noc je ještě mladá
2007 Desatero
Policajti z Rena
2005 Baxter
Partneři
2002 Stella Shorts 1998-2002
2001 Léto k nepřežití
2000 Závada Blair Witch (TV film)
1999 Big Helium Dog
1992 I'm Your Man
1991 Cults: Saying No Under Pressure

TV seriály

2019 Bless This Mess (TV seriál)
Omaha (S02E03)
Nenasytná (TV seriál)
Co nejvíc sama sebou (S02E10)
2018 Nenasytná (TV seriál)
Pocity a démoni (S01E09)
Důležité rozhodnutí (S01E08)
Miss Kouzelný Ježíš (S01E07)
další epizody (4)
Dobrý boj (TV seriál)
Day 464 (S02E09)
Day 450 (S02E07)
Zvrhlé panství (TV seriál)
President Bellacourt (S03E11)
Commodore Returns (S03E10)
Little Orphan Garfield (S03E09)
další epizody (10)
2017 Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (7)
2016 Zvrhlé panství (TV seriál)
Lillian Is Dead (S02E11)
The Duel (S02E10)
Joplin (S02E08)
další epizody (10)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Madonna/Whore (S04E05)
2015 Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (7)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Modern Pigs (S01E10)
Reject's Beach (S01E09)
Dog Dinner Party (S01E08)
další epizody (10)
Deadbeat (TV seriál)
The Blowfish Job (S02E07)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Babies & Bustiers (S03E05)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
You Would Bang Her? (S02E01)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Meth Lab (S01E06)
Maron (TV seriál)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Fight Club Paradise (S05E20)
2010 Backwash (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Saw This Pig and I Thought of You (E10)
Robot Chicken (TV seriál)
Saving Private Gigli (S05E01)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
My Brother's Reaper (S02E10)
2008 Xtacles, The (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
Rebellion (S01E14)
Acid Queen (S01E13)
další epizody (4)
2006 Robot Chicken (TV seriál)
1987 (S02E06)
2005 Stella (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2001 Spy TV (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Random Play (TV seriál)
1997 Viva Variety (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
Rockin' Robin (S01E22)
1993 State, The (TV seriál)

Dokumentární

2019 I Want My MTV
It Started As a Joke
2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 I Love the '70s (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Michael Ian Black: Noted Expert
2002 Stella Shorts 1998-2002

TV seriály

2018 Zvrhlé panství (TV seriál)
President Bellacourt (S03E11)
Little Orphan Garfield (S03E09)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky