foto

Fred Fabre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Looking for Victoria (TV film)

TV seriály

2002 Dickens (TV seriál)

Dokumentární

2016 Van Goghovo ucho (TV film)
2015 Poklady starověkého Řecka (TV seriál)
2014 Tanec tělo na tělo: Intimní historie tance (TV seriál)
2013 Istanbul: Příběh tří měst (TV seriál)
2010 Fake or Fortune? (TV seriál)
2004 Venice (TV seriál)
Vinland: Viking Map or Million-Dollar Hoax? (TV film)
2003 Let's Write a Story (TV seriál)
Live Forever
2002 Battle of the Atlantic (TV seriál)
2001 Art That Shook the World (TV seriál)
1999 Hitch (TV film)
Velké vojenské omyly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky