foto

Justin Evans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Roundheads and Cavaliers
2017 Amber
2012 ShopGirl Blog
2007 The Last Thing to Go Through a Fly's Mind

TV seriály

2007 Angelo's (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dolly Parton: Here I Am (TV film)
Everything Is Connected: George Eliot's Life (TV film)
The Chefs' Brigade (TV seriál)
2016 Poslední bojovní králové Evropy (TV seriál)
2015 Poklady starověkého Řecka (TV seriál)
2014 Britain's Great War (TV film)
2011 Vteřiny před katastrofou (TV seriál)
2010 Seven Ages of Britain (TV seriál)
2009 Jak Bruce Lee změnil svět (TV film)
Michael Wood on Beowulf (TV film)
2008 Matematika: Věda věd (TV seriál)
Španělské umění (TV film)
2007 Nejtvrdší kmeny na světě (TV seriál)
2004 Essential Poems for Christmas (TV film)
This World (TV seriál)
2001 Předurčeni zabíjet (TV seriál)
1991 Lifesense: Our Lives Through Animal Eyes (TV seriál)

TV pořady

2003 Faking It (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2008 Matematika: Věda věd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky