foto

Christian Camargo

  • nar. 7.7.1971 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Vystudoval Juilliard a svou kariéru začal v New Yorku a v Londýně. Na Broadwayi debutoval ve hře Davida Harea Skylight s Michaelem Gambonem. Mezi jeho další divadelní role patří např. titulní role ve hře Marlow v podání Public theatre, světová premiéra hry Stevea Martina Underpants a několik vystoupení v rámci newyorské akce Shakespeare in the Park.

Christian je rovněž zakládajícím členem Shakespeare Globe Theater v Londýně, kde byl k vidění ve hrách Jindřich V. a Chaste Maid in Cheapside. Mezi jeho filmové a televizní role patří například K-19: Stroj na smrt, Lovci pokladů: Kniha tajemství, seriál Dexter společnosti Showtime či fillm Happy Tears s Demi Moore a Parkerem Poseym.

Kromě herecké kariéry se také věnuje historickým vozům a je zakladatelem společnosti Fast Ashleys, která se kromě renovace veteránů zabývá také produkcí televizních dokumentárních dramat o automobilismu.

Zdroj: Palace Pictures

Herecká filmografie

Filmy

2014 Days and Nights
Romeo a Julie (divadelní záznam)
2013 Channeling
Zpráva o Europě
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2009 Slzy radosti
2008 Henry May Long
Smrt čeká všude
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
The Cry
The Picture of Dorian Gray
2006 Find Love
2005 Welcome to California
2002 K-19: Stroj na smrt
2001 Hra na dvě strany
Lip Service
2000 Blow Debris
1999 Harlem Aria
Picture This
Plunkett & Macleane
Story of a Bad Boy

TV seriály

2019 See (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 The City and the City (TV seriál)
Breach (E04)
Orciny (E03)
Ul Qoma (E02)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Požehnaná temnota (S03E09)
Věčná noc (S03E08)
Odliv (S03E07)
další epizody (7)
2015 Domek z karet (TV seriál)
32. kapitola (S03E06)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
2013 Městečko Haven (TV seriál)
Spočinout (S04E07)
Odpočítávání (S04E06)
Ta nová dívka (S04E05)
další epizody (6)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
After the Fall (S03E16)
Dexter (TV seriál)
Ty jsi...? (S07E01)
2011 Mentalista (TV seriál)
Kolo kolo mlýnský (S04E04)
Dexter (TV seriál)
Výlet do Nebrasky (S06E07)
Temné sbohem (S06E06)
Médium (TV seriál)
Labor Pains (S07E12)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Vražedná čísla (TV seriál)
Hydra (S06E05)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Dexter (TV seriál)
Až si vydechnu (S02E02)
Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
další epizody (7)
2005 Hledaní (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Hope and Mercy (S01E07)
Mended Hearts (S01E04)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Monster's Brawl (S01E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wormwood (TV seriál)
Chapter 6: Remember Me (E06)
Chapter 5: Honorable Men (E05)
Chapter 4: Opening the Lid (E04)
další epizody (6)

Hudební videoklipy

2011 Christina Perri - A Thousand Years (hudební videoklip) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Days and Nights

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Days and Nights