foto

Beate Hanspach

  • nar. 2.10.1937 (82 let)
    Lipsko, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Lorenz v zemi lhářů
1987 Der Schulweg (TV film)
Jan Oppen (TV film)
1986 Jorinda a Joringel (TV film)
1977 Trampen nach Norden
1974 Proč se nemohu chovat slušně ?
1973 Der wunderbare Schatz (TV film)

TV seriály

1964 Das Mädchen aus dem Dschungel (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1966 Alfons Zitterbacke
1962 Die schwarze Galeere

TV seriály

1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1970 Unsere Klasse - Große Klasse (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky