foto

Tobias Meister

  • nar. 9.6.1957 (60 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příšerákovi
2012 Robin Hood: Ghosts of Sherwood
Smrt On Air
2011 Sex, Dogz and Rock n Roll
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
2003 Das Schloss (studentský film) - vyp.
2001 German Films Rule the World
1997 Čtyři nebojsové
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
1986 Käthe Kollwitz
1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
Nessie, das Monster von Loch Ness
Novembermond
¡Vampiros en La Habana!
1983 Variation (TV film)
Wie war das damals (TV film)
1982 Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
1981 Im Morgenwind (TV film)
Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein
Pinups und ein heißer Typ
Tatort - Katz und Mäuse (TV film)
1980 Bühne frei für Kolowitz (TV film)
Heiße Kartoffeln
Hungerjahre - in einem reichen Land (TV film)
Tři Švédky v Hamburku
...und raus bist du (TV film)
Zärtlich, aber frech wie Oskar
1979 Graf Dracula beißt jetzt auch in Oberbayern
Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo, Die
1978 Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1977 Ende der Beherrschung, Das (TV film)
1970 Reineke Fuchs (TV film)

TV seriály

1997 Happy Birthday (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Havelkaiser, Der (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Wüstenfieber (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál)
Kintopp-Kintopp (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1973 Peter ist der Boß (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál) - vyp.
2007 Germáni (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace