foto

Hidejuki Hori

  • nar. 23.3.1954 (65 let)
    Setagaja, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Persona 3 the Movie #3 Falling Down
2014 Persona 3 the Movie #2 Midsummer Knight's Dream
2013 Judge
Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
Tiger Mask
2008 Dragon Slayer, The
Sakigake!! Otokojuku
2007 Kidó senši Gundam SEED Destiny: Džijú no daišó (TV film)
2006 Kidó senši Gundam SEED Destiny: Kudakareta sekai (TV film)
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Sadame no góka (TV film)
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Sorezore no curugi (TV film)
2005 Kidó senši Gundam SEED Destiny Final Plus: Erabareta mirai (TV film)
2004 Be-Bop High School (TV film)
Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
1999 Eiji
1998 Perfect Blue
1996 Rokudenashi blues
Seikimacu Darling
1995 Tobe! Pegasus
Úder pěstí
1994 Blue Butterfly Fish
Darkside Blues
Šura ga juku
Šónan džun'aigumi!
1993 Al Caral no isan
Black Jack
Jóseiki Suikoden: Masei Kórin
1992 Ai no kusabi
Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
Kjó kara ore wa!!
Rokudenashi Blues
Šin dósei džidai: Hawaiian Breeze
1991 Jokohama meibucu: Otoko Katajamagumi!
Kumo ni noru
Shin dosei jidai
1990 Be-Bop High School
Burning Blood
Fúma no Kodžiró: Seiken sensó hen
„Eidži“
1989 Baó raihóša
Hi-Speed Jecy
Isewan taifú monogatari
Ogami Macugoró
1988 Ginga eijú densecu
Makai toši Šindžuku
Sakigake!! Otoko džuku
Tatakae! Rāmenman
1987 Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
Hana no Asuka gumi!
1986 Cool Cool Bye
Kinnikuman: New York kiki ippacu!
Kinnikuman: Seigi čódžin VS senši čódžin
Sókihei MD Geist
Toki no tabibito
1985 Kinnikuman: Gjakušú! Učú kakure čódžin
Kinnikuman: Haresugata! Seigi čódžin
Kinnikuman: Seigi čódžin VS kodai čódžin
Odin: Kóši hansen Starlight
1984 Kinnikuman: Óabare! Seigi čódžin
1982 1000 nen džoó
Future War 198X
Space Adventure Cobra
Waga seišun no Arcadia
1955 Non-čan kumo ni noru

TV seriály

2017 Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
2016 Tales of Zestiria the X (TV seriál)
Tiger Mask W (TV seriál)
2015 Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
2011 Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Digimon Xros Wars (TV seriál)
2008 Hakaba Kitaró (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Taiho šičau zo: Full Throttle (TV seriál)
2006 Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Kinnikuman II sei: Second Generations (TV seriál)
2001 Džikú bókenki Zentrix (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Mushrambo (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Space Pirate Mito 2 (TV seriál)
Učú kaizoku Mito no daibóken (TV seriál)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
Generator Gawl (TV seriál)
Mamotte shugogetten! (TV seriál)
1996 Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1994 Captain Cubasa J (TV seriál)
Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Ghost Sweeper Mikami (TV seriál)
1992 Eien no Filerna (TV seriál)
Oi! Rjóma (TV seriál)
1989 City Hunter 3 (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
Šin Grimm meisaku gekijdžó (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Esper Mami (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Ginga: Nagareboši Gin (TV seriál)
Gó-Q čódži Ikkiman (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1984 Galactic Patrol Lensman (TV seriál)
1983 Aishite Knight (TV seriál)
Kinnikuman (TV seriál)
Kósoku dendžin Albegus (TV seriál)
1982 Kikó kantai Dairugger XV (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Šin Taketori monogatari: Sennen džoó (TV seriál)
1979 Učú kúbo Blue Noah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace