foto

Eduardo Castro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Gloria
2011 Justice for Natalee Holloway (TV film)
2005 Elvisovy začátky (TV film)
Modelky na zabití
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
Moje velká indická svatba
2003 V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
2001 Anděl na skřipci
Skoro dospělá (TV film)
2000 Co se vaří?
1999 Blázniví únosci
Fare to Remember, A
Jazz Night
1998 Svatba (TV film)
1997 Pilní zloději
1996 Honička na playboye
Kámasútra
Woman Undone (TV film)
1995 Perezovi
1993 Sugar Hill
1992 Dinosauři!
1991 Křik
1990 Pták na drátě
1989 Meet the Hollowheads
1985 Mladá Lady Chatterleyová II.

TV seriály

2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pretty in Blue (S07E08)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 To Have & to Hold (TV seriál)
1991 Princesses (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace