foto

Rockne Tarkington

  • nar. 15.7.1937
  • zem. 5.4.2015 (77 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zoufalé pronásledování
1994 Wyatt Earp
1991 Fists of Steel
1988 Neposlušný policajt ze St. Louis
1987 Raději zemřít
1986 Žádné strachy o prachy
1984 Ledoví piráti
1983 Women of San Quentin (TV film)
1982 National Lampoon a kino
Quell and Co.
1981 Intruder Within, The (TV film)
1980 Baltimorský zázrak
Roughnecks (TV film)
1979 Charleston (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
Transkontinentální expres (TV film)
1978 Roll of Thunder, Hear My Cry (TV film)
1977 Great Gundown, The
1976 Zebra Force
1974 Black Samson
Black Starlet
Home Grown
1973 No Mercy Man, The
1972 Beware! The Blob
Melinda
1970 The Great White Hope
1968 P.J.
1965 Major Dundee
Tell Me in the Sunlight
Šilhavý lev Clarence
1963 Voják v dešti

TV seriály

1992 Lucky Luke (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
MacGyver musí zemřít (S02E21)
1986 Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace