foto

Cheryl Miller

  • nar. 4.2.1943 (76 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Mr. Too Little
1977 Guardian of the Wilderness
1976 Gemini Man (TV film)
1975 Man From Clover Grove, The
1973 Dr. Death: Seeker of Souls
1965 The Monkey's Uncle
Šilhavý lev Clarence

TV seriály

1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky