foto

Hiroši Sasagawa

  • nar. 9.7.1936 (83 let)
    Aizuwakamacu, Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Ippacu hiččú!! Devander
1992 Kennel Tokorozawa
1990 Sengoku bušó recuden: Bakufú dódži hissacuman
1988 Ultra B: Black Hole kara no dokusaiša BB!!
1987 Katte ni širokuma
Obake no Q-Taró: Susume! 1/100 daisakusen
1986 Obake no Q-Taró: Tobidase! Bakebake daisakusen
1985 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV film)
Nindža Hattori-kun plus Perman: Nindža kaidžú Džippó tai Miracle tamago
1983 Nindža Hattori-kun: Ninnin furusato daisakusen no maki
1982 Nindža Hattori-kun: Ninnin ninpó enikki no maki
1981 Bremen Four (TV film)
1979 Kaitó Lupin: 813 no nazo (TV film)
1974 Urikupen kjúdžotai

TV seriály

2001 Jobarete tobidete Akubi-čan (TV seriál)
1997 Mach Go Go Go (TV seriál)
1995 Dokkan! Robotendon (TV seriál)
1993 Pokonjan! (TV seriál)
1992 Oi! Rjóma (TV seriál)
Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)
1991 Honó no tókjúdži: Dodge Danpei (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
Dondon Dommel to Ron (TV seriál)
1987 Orá Guzura dado (TV seriál)
Ultra B (TV seriál)
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál)
1984 Ojoneko bunjan (TV seriál)
1983 Perman (TV seriál)
Time bokan Series: Itadakiman (TV seriál)
1981 Nindža Hattori-kun (TV seriál)
Time bokan Series: Jattodetaman (TV seriál)
1977 Ippacu Kanta-kun (TV seriál)
1976 Paul no Miracle daisakusen (TV seriál)
1975 Time bokan (TV seriál)
1974 Tentómuši no uta (TV seriál)
1973 Kerokko Demetan (TV seriál)
Šinzó ningen Casshern (TV seriál)
1972 Kaikecu Tamagon (TV seriál)
1971 Kabatotto (TV seriál)
1968 Dokačin (TV seriál)
1967 Orá Guzura dado (TV seriál)
1965 Učú Ace (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1974 Tentómuši no uta (TV seriál)
1965 Učú Ace (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1992 Salad džú júši Tomatoman (TV seriál) - komiks
1987 Orá Guzura dado (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky