foto

Carlos Arruza

  • nar. 17.2.1920
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 20.5.1966 (46 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Alamo
1949 Sangre torera
1944 Mi reino por un torero

Dokumentární

2005 Budd Boetticher: A Man Can Do That (TV film) - a.z.
1972 Arruza
1956 Torero
1951 Course de taureaux, La

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1959 The Chevy Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky