foto

Ann Queensberry

  • nar. 1928
    Hampstead, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2015 96 Ways to Say I Love You
2012 Ashes
2008 Město Ember
2007 Irina Palm
Království
2005 Show začíná
Sweetnightgoodheart
1997 Stopy ve sněhu
1996 Jana Eyrová
1989 Aféra Profumo
Wilt
1987 Říše slunce
1986 Unnatural Causes (TV film)
1981 Miss Morison's Ghosts
1977 Count Dracula (TV film)
Julie
1975 Secret Agent, The (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1997 Rag Nymph (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
1986 King & Castle (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1982 The Woman in White (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace