foto

Michael Margotta

  • nar. 1946
    Pearl River, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ten třetí
2001 18 Shades of Dust
1983 Dva ve městě
1982 Breach of Contract
1980 Times Square
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1974 Last Angry Man, The (TV film)
Sorority Kill (TV film)
1973 She Lives! (TV film)
Toma (TV film)
1971 Jeď, řekl
1970 Cover Me Babe
Jahodová proklamace
1968 Maryjane
Stín na zemi (TV film)
Wild in the Streets

TV seriály

1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Rebels (S06E02)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
1978 Sam (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

1999 Gladys

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky