foto

Šinsuke Ašida

  • nar. 14.3.1917
    Šimane, Japonsko
  • zem. 10.1.1999 (81 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Nihon bórjokučitai
1996 Hikari no kawa
Oišinbo
1995 Namida tataete bišó sejo: Meidži no musuko, Šimada Seidžiró (TV film)
1994 Jakuza dónjúmon
1993 Keišó sakazuki
Kore kara umibe no tabibitotači (TV film)
Megami ga boku ni hohoende
1992 Rakujó
1990 Ojadži no hige 7 (TV film)
Ojadži no hige 8: Onnaju o nozoku no wa dare? (TV film)
Ruten no umi
Šónen džidai
1989 226
Ojadži no hige 6: Musuko no endan banaši ni henna jokojari ga hairimašita (TV film)
Šasó
1988 Another Way: D kikan džóhó
Nihon bórjokučitai II
Sakurako wa warau: Last emperor ni šikakerareta ajašii onna no wana (TV film)
1987 Džiró monogatari
Marusa no onna
1985 Haru no kane
1983 Meisó čizu
Šósecu Jošida gakkó
1982 Kono ko no nanacu no oiwai ni
1981 Majonaka no šótaidžó
1980 Gendži monogatari (TV film)
1979 Moeru aki
Onmicu dóšin: Óedo sósamó
Sengo saidai no júkai: Jošinobu-čan džiken (TV film)
Ógon no pátoná
1978 Akódžó danzecu
Blue Christmas
Džiken
Jasei no šómei
Spiknutí klanu Jagjú
Zanšó
1977 Sugata Sanširó
1976 Aicu to wataši
Kaze tačinu
Zoku ningen kakumei
Čókósó hoteru sacudžin džiken
1975 Kjúkei no kója
1973 Ningen kakumei
Nora inu
Válka a lidé
1971 Ai to ši
Saraba okite
Sensó to ningen II: Ai to kanašimi no sanga
Tóseinin: inoči no suteba
1970 Fudži sančó
Hana no fušičó
Kage no kuruma
Sensó to ningen: Daiičibu – Unmei no džokjoku
1968 Kurobe no taijó
Waga inoči no uta: Enka
1967 Šajó no omokage
1966 Aijoku
Akai tenshi
Dragon's Fangs, The
Ičiman sanzennin no jógiša
Jogiri no bodžó
Namida ni naritai
Ninkjó happójabure
Tekkaba džingi
Šin džukenša: Sacui no oka
Šówa saidai no kaojaku
Šówa zankjóden: Karadžiši botan
Žena z jezera
1965 Tosei ičidai
Čičibu Suikoden: Hissacuken
1964 Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Bakuto zamurai
Burai muhó no to: Sabu
Gitá kakaeta hitori tabi
Ikiteiru ókami
Kikjó
Taijó niši kara noboru
Tókai júkjóden
Červený kapesník
1963 Akutaró
Jogiri no burúsu
Kantó júkjóden
Seišun o kaese
Tokai no honrjú
Šičinin no keidži
Šičinin no keidži: Onna o sagase
Šičinin no kendži: Onna o sagase
1962 Džúdan no araši
Hana to rjú
Nikaidó Takuja Ginza Buraičó: Kaettekita senpúdži
Seinen no isu
Taijó to hoši
Tenši to jaródomo
Ue o muite arukó
Zerosen kurokumo ikka
1961 Ankokugai no šizukana otoko
Araši o cukkiru džettoki
Ikite ita norainu
Jadžú no mon
Jami ni nagareru kučibue
Kurenai no kendžú
Rokudenaši jaró
Taiheijó no kacugija
Taijó wa kurutteru
Taijó, umi o someru toki
Tógjú ni kakeru otoko
Óunabara o juku wataridori
1960 'Džúsangó taihisen' jori: Sono gosóša o nerae
Horobaša wa juku
Ippiki ókami
Jakuza sensei
Kemono no nemuri
Kenkataró
Seinen no ki
Subete ga kurutteru
Tekkaba no kaze
Čizu no nai mači
1959 Abaširi bangaiči
Ankoku no rjoken
Daisan no šikaku
Dynamite ni hi o cukero
Ginza senpúdži
Ginza senpúdži
Gunšú no naka no taijó
Hatoba no muhómono
Hidžóna džúdan
Iwodžima
Jogiri no kúkó
Kaze no aru miči
Kikenna onna
Kóšudai no šita
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Mači ga nemuru toki
Můj druhý bratr
Ten to či o kakeru otoko
Umi no wana
Wakai hjó no mure
1958 Ankokugai no bidžo
Araši no naka o cuppašire
Harikomi
Idamono iru machi
Jaró to ógon
Kagenaki koe
Kurenai no cubasa
Kuči kara demakase
Makeraremasen kacumadewa
Mammoth Tower (TV film)
Nekonečná touha
Satsudžin to kendžú
1957 Bitoku no joromeki
Gaitó
Hangjakuša
Kodoku no hito
Koi to uwaki no seišun tečó: Gaitó
Kuruwa jori muhó ičidai
Radžo to kendžú
Wataši wa zenkamono de aru
1956 Akuma no mači
Aoi dotó
Džojú
Iro zange
Minato no kanpai: Šóri o wagate ni
Poslední soumrak
Tókjó no hito: Zengohen
Zakkjo kazoku
1955 Ai no onimocu
Ai sureba koso: Daippa – Hanauri musume
Džinsei tonbogaeri
Ginza 24 čó
Hana no jukue
Ókami
1954 Izu no odoriko
Kodoku no hito
Kuroi šio
Uso
Wakai hitotači
1953 Himetaru haha
Kimi ni sasageši inoči nariseba
Příběh jednoho života
Tocugu kojoi ni
1952 Děti Hirošimy
Gendaidžin
1951 Kendžú džigoku

TV seriály

1998 Hicujó no nai hito (TV seriál)
1976 Hi no miči (TV seriál)
Himawari no miči (TV seriál)
Seišun no mon (TV seriál)
1972 Kazoku nišši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace