foto

Michael Gregory

  • nar. 26.11.1944 (74 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trickster
2017 Like Father, Like Son (studentský film)
2007 Banální prohlídka
Blue Eyes
Souboj s Démonem
2006 Seth
2004 Eliminator, The
Panika (TV film)
2003 Cigarette
Krádež legendy
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Pavoučí síť
Tesáky
2001 Outlaw
Skippy
2000 Submitted for Your Approval
Tři panáci (TV film)
1999 Neviditelná smrt
1997 Born Bad
Ghosts
Něžná mafie (TV film)
1996 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Likvidátor
Nymfomanka
Pinocchiova dobrodružství
1994 Policejní odznak
1993 Pekelná zóna
1992 Majority Rule (TV film)
Seedpeople
Trávníkář
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Lena's Holiday
Let černého anděla (TV film)
První na ráně
1990 Makléři (TV film)
Total Recall
1989 Osudné následky (TV film)
Terč útoku (TV film)
1988 B.O.R.N.
Bláznivý výlet
Man Against the Mob (TV film)
1987 RoboCop
Savage Harbor
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
Kočovníci smrti
Pouliční gang
1985 Making Contact
1984 Policajt v Beverly Hills
1981 A Gun in the House (TV film)
Escape from DS-3
Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
Longshot
1980 Captive
1979 Lupin sansei: Cagliostro no širo
Zákon na pobřeží (TV film)
1976 Love Boat, The (TV film)
Odpočítávání smrti
1975 Mr. Ricco
1967 Blahoslavení tanečníci

TV seriály

2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
No Good Deed (S05E04)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
1998 Air America (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Návštěva Annie (S03E12)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Whirlpool (S06E03)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
1991 MacGyver (TV seriál)
Stopy slz (S06E20)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
K vaším službám (S02E20)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Throb (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace