foto

Juan Gallardo

  • nar. 15.3.1940
    Ixcapuzalco, Guerrero, Mexiko
  • zem. 24.9.1999 (59 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Insaciable venganza
1990 Juan Nadie
Los fugitivos
1989 Hijos del criminal, Los
Judas en la frontera, El
Ley de las calles, La
Me llaman violencia
1988 Sabor a mí
Vengador callejero
1987 Fiera solitaria
1986 La pintada
Secuestro de Lola, El
1985 Mi nombre es gatillo
Narco terror
1984 5 pollas en peligro
1983 Esta y l'otra con un solo boleto
Por un vestido de novia
Sobrinas del diablo, Las
1982 Muro de la tortilla, El
1981 El Cain del bajio
1980 Ay Chihuahua no te rajes!
Intrepidos Punks
1979 La muerte tambien cabalga
Reyes del palenque, Los
1978 Mataron a Camelia la Texana
No tiene la culpa el Indio
1975 Un camino al cielo
1974 Desconocido, El
Los galleros de Jalisco
Pistoleros bajo el sol
1973 Duelo al atardecer
El Santo a orlice
El diablo en persona
Fuga en la noche
Morirás con el sol (Motociclistas suicidas)
Santo contra los asesinos de otros mundos
Tigre de Santa Julia, El
Valientes de Guerrero, Los
1972 Cristo de los milagros, El
El ausente
Jalisco nunca pierde
Jesús, María y José
Las momias de Guanajuato
Tigresa, La
Útěk ze šibenice
1971 Capulina Contra los Vampiros
Dos mujeres y un hombre
Espérame en Siberia, vida mía
Jesús, nuestro Señor
Misión suicida
Mula de Cullen Baker, La
Médico módico, El
Sargento Perez, El
Yesenia
1970 Emiliano Zapata
Flor de durazno
Manuel Saldivar, el texano
Matrimonio y sexo
Siete muertes para el texano
Su precio... unos dólares
Sucedió en Jalisco
1969 Arriba las manos Texano
Dos valientes
Hermana Trinquete, La
Horca para el Texano, Una
1968 Asesinos, Los
Valentín de la Sierra
Yaqui, El
1967 Veinticuatro horas de vida
1966 Jinete justiciero en retando a la muerte, El
1965 Aquella Rosita Alvírez
Cucurrucucú Paloma
1964 Dos inocentes mujeriegos
Sheriffs de la frontera, Los

TV seriály

1998 Señora (TV seriál)
1997 Al norte del corazón (TV seriál)

Dokumentární

1994 El abuelo Cheno y otras historias
1980 Vida de nuestro señor Jesucristo, La
1968 Posadas, Las

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace