foto

Anthony Charnota

  • nar. 16.8.1936 (82 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
1990 Zelenáč
1988 Sázka na smrt
1987 Vesmírný detektiv
1986 Free Ride
1985 Brotherly Love (TV film)
1984 V žáru velkoměsta
1982 Svého druhu hrdina
1981 Krásky
Lunch Wagon
1980 Last Song, The (TV film)
1979 Hlas krve (TV film)
Spider-Man: The Dragon's Challenge (TV film) - a.z.
The Swap
1978 Human Feelings (TV film)
Lady of the House (TV film)
Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
Steel Cowboy (TV film)
1977 Danger in Paradise (TV film)
1975 Delancey Street: The Crisis Within (TV film)
1973 Honor Thy Father (TV film)
Šéf je mrtvý
1972 Přes 110. ulici
Trick Baby

TV seriály

1996 Na jedné lodi (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
The Last Precinct (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Pracující žena (S10E06)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace