foto

Won Ga

  • nar. 24.4.1991 (28 let)
    Sunčchon, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hanbeondo anhaebon yeoja
Teoneol 3D
2011 Jeokgwaeui dongchim
Soosanghan gogaekdeul
2009 Kingkongeul deulda

TV seriály

2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
2015 Manyeoeui seong (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Gaksital (TV seriál)
Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2010 Sanbuingwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky