foto

Craig Huxley

  • nar. 22.11.1954 (64 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1987 Naprogramovaná k vraždě
1981 Americana
The Acorn People (TV film)
1980 Aligátor
Roadie
Schizoid
1979 Butterflies in Heat

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1974 Planet Earth (TV film)
1968 Funny Girl
1967 Divorce American Style
Tammy and the Millionaire

TV seriály

1976 Jigsaw John (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2016 Star Trek: Inside the Roddenberry Vault

Host

TV pořady

1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky