foto

Bart Braverman

  • nar. 1.2.1946 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Aguruphobia
Reading Writing & Romance (TV film)
2011 Annie Claus is Coming to Town (TV film)
1999 Rudé komando
1997 Osm hlav v cestovní tašce
1993 Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
1992 Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse (TV film)
1991 Letters from Moab, The (TV film)
Lookwell (TV film)
1990 Bílý palác
Hollywood Hot Tubs 2: Educating Crystal
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
1987 Milostné hrátky (TV film)
1986 Gladiátor (TV film)
Princ z Bel Air (TV film)
Škorpion
1985 First Strike
1983 Hit and Run
1982 Tragedy of King Lear, The
1980 Aligátor
1978 Fast Lane Blues (TV film)
1976 Helter Skelter (TV film)
The Great Texas Dynamite Chase
1960 Pay or Die
1958 Voice in the Mirror
1957 20 milionů mil od Země
Domino Kid
The Hired Gun
This Could Be the Night
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
1955 Cell 2455 Death Row

TV seriály

2016 Shut Eye (TV seriál)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in L.A. (S01E16)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Le Voyage Dans La Lune (E12)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Betrayal (S09E08)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
You Oughta Be in Prison (S02E09)
1986 The Wizard (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1983 Automan (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Fangface and Fangpuss (TV seriál)
The Plastic Man Comedy/Adventure Show (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Fangface (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Krofft Supershow (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý Sigmunde (S05E08)
1975 Columbo (TV seriál)
Případ diplomatické imunity (S05E02)
1959 Peck's Bad Girl (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)

TV pořady

1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace