foto

Angel Rosa

  • nar. 1966
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Dead Boyfriend
2007 Koření života

TV seriály

2018 Daredevil (TV seriál)
Nahoře a dole (S03E08)
2017 Gotham (TV seriál)
Duchové (S03E12)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Oscar Mike (E02)
Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
Zavrhnutý (S01E06)
Svět v plamenech (S01E05)
Mrtvý bod (TV seriál)
Bílá místa (S01E01)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
A La Carte (S05E02)
2014 Gotham (TV seriál)
Selina Kyle (S01E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Žíznivý ptáček (S02E01)
2013 Hostages (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Her Negotiation (S14E24)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky