foto

Benj Thall

  • nar. 10.7.1978 (39 let)
    New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Super kšeft
1996 Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
1994 Vládci loutek
1993 Neuvěřitelná cesta
1991 Pronásledovaní (TV film)
1990 Bláznivý exorcista

TV seriály

1996 Každý den v akci (TV seriál)
L.A. Firefighters (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Ztracený kluk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace