foto

Howard J. Morris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
1994 Mr. Write

TV seriály

2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Novomanželé (S06E01)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Alternativní realita (S05E13)
Dům (S05E01)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Honba za pokladem (S04E02)
Podnájem (S04E01)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Výstava (S03E01)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Převrat (S02E13)
Přání (S02E01)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Slavnostní slib (S01E13)
Kreditní karty (S01E02)
Konec (S01E01)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
1998 Holding the Baby (TV seriál)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Láska kvete v každém věku (S05E24)
Vasektomie (S05E16)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Když přijede matka (S05E11)
První pokušení Tima (S05E02)
Wilsonova přítelkyně (S04E26)
další epizody (4)
1994 Kutil Tim (TV seriál)
Starý učitel dílen (S04E10)
Pojďme se dívat na video (S04E07)
Neříkej to mámě (S04E02)
další epizody (7)
1993 Kutil Tim (TV seriál)
Nadýmání (S03E07)
Tenhle vtip je pro tebe (S03E03)
Mnoho povyků pro tchýni (S02E21)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Kde je vůle, tam je i cesta (S02E09)
Bolest v tříslech (S02E04)
1990 Snílek (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Grace a Frankie (TV seriál)
Epizoda 16 (S07E16)
Epizoda 15 (S07E15)
Epizoda 14 (S07E14)
další epizody (16)
2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Den D (S06E12)
Otloukánek (S06E11)
další epizody (13)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Alternativní realita (S05E13)
Svatba (S05E12)
Video (S05E11)
další epizody (13)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
Krysy (S04E12)
Vana (S04E11)
další epizody (13)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Muzikál (S03E12)
Druhý vibrátor (S03E11)
další epizody (13)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Převrat (S02E13)
Večírek (S02E12)
Flám (S02E11)
další epizody (13)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Slavnostní slib (S01E13)
Rozlučka se svobodou (S01E12)
Tajemství (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky