foto

Wendy West

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Pět žen (TV film)

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Leah (S01E08)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Blood Brothers (E02)
2013 Černá listina (TV seriál)
Gina Zanetakos (No. 152) (S01E06)
2009 Zvíře (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure, Part 2 (S02E03)
Nocturne (S01E21)
Contact (S01E19)
další epizody (5)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Uncivilized (S01E07)
Wanderlust (S01E05)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (E10)
#hycel (E09)
#theclub (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace