foto

Charles Hoyes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Haunted Maze
Malibu Horror Story
Slamma Jamma
2016 The Last Treasure Hunt
2015 Bojovník
Stalked by My Neighbor
2013 Baseball's Last Hero: 21 Clemente Stories
Vražedné krásky (TV film)
2011 Osudná schůzka (TV film)
2009 Washington Field (TV film)
2007 Brush with Death, A
Choose Connor
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 Aimee Semple McPherson
1999 Molly
1997 Útěk domů (TV film)
1996 Case for Life, A (TV film)
Space Jam
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV film)
Someone She Knows (TV film)
1989 Hřiště snů
1988 Zmije
1982 Angel of H.E.A.T.
1981 Home Sweet Home
1980 Effects

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Which America? (S10E03)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eleven (S01E11)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Druhý příchod legendy (S01E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Aprílové počasí (S07E18)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Lord John Marbury (S01E11)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Rescue 77 (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Oči černé (S04E01)
Srdečný pozdrav do Ruska (S03E24)
1995 The Client (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražedná licitace (S12E09)
1993 Akta X (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Last Evening (S01E08)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky