foto

Brienne Glyttov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1999 Třináctý rok (TV film)
1998 Městečko Halloween (TV film)
1990 Poochinski (TV film)
1987 Duch (TV film)
Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman, The (TV film)
1984 Calamity Jane (TV film)
1983 V (TV film)
1982 Memories Never Die (TV film)
1980 The Murder That Wouldn't Die (TV film)

TV seriály

1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washingtonská aféra II (S03E08)
Washingtonská aféra I (S03E07)
Otcové a synové (S03E02)
další epizody (20)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vánoční příběh (S02E11)
Sullyho oběť (S02E10)
Nejlepší přítelkyně (S02E09)
další epizody (28)
1990 True Colors (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Green Eyes (E22)
The Touch (E21)
Gimme, Gimme (E20)
další epizody (10)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Red Room (E12)
Chains of Love (E11)
The Game (E10)
další epizody (11)
Columbo (TV seriál)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
V (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky