foto

John Pirkis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Big Muddy
Can Hitler Happen Here?
2016 Zlato
2013 Echo Dr.
2011 Hlavně nezávazně
2010 Bibliotheque Pascal
2009 Královna Viktorie
1998 The Scold's Bridle (TV film)
1995 Chris Barrie's Motoring Wheel Nuts
1993 Příliš vydařený útěk (TV film)
Swing Kids

TV seriály

2020 Finding Love in Quarantine (TV seriál)
2019 Paní ministryně (TV seriál)
Ready (S05E18)
2018 The Tick (TV seriál)
The End of the Beginning (Of the Start of the Dawn of the Age of Superheros) (S01E12)
The Beginning of the End (S01E11)
Risky Bismuth (S01E10)
další epizody (6)
2017 The Tick (TV seriál)
Fear of Flying (S01E05)
Party Crashers (S01E04)
2016 Miliardy (TV seriál)
2015 Daredevil (TV seriál)
2014 Gotham (TV seriál)
Llama Cop (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
2013 Černá listina (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Infamy

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky