foto

H.B. Haggerty

  • nar. 2.4.1925
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 27.1.2004 (78 let)
    Malibu, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Last Fling, The (TV film)
Penězománie
1986 Hollywood Vice Squad
Rad
1984 Micki + Maude
1981 Návrat rebelů (TV film)
1980 Souboj cti
The Kids Who Knew Too Much (TV film)
1979 Buck Rogers in the 25th Century
The Muppet Movie
1978 Deathsport
The One and Only
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
Final Chapter: Walking Tall
Povolání: kaskadér
Šílený býk (TV film)
1976 The Four Deuces
1975 Framed
1974 Black Fist
Foxy Brownová
The Wrestler
Zemětřesení
1972 Decisions! Decisions! (TV film)
1971 Crosscurrent (TV film)
1969 Paint Your Wagon
Sen králů
1968 P.J.

TV seriály

1985 Comedy Factory (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 Just Our Luck (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Stop Susan Williams (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1977 Blansky's Beauties (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Far Out Space Nuts (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace