foto

Dieter Hildebrandt

  • nar. 23.5.1927
    Bunzlau (Boleslawiec), Preußen, Německá říše
  • zem. 20.11.2013 (86 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zettl
2001 Sonny Boys (TV film)
1998 Silberdisteln (TV film)
1996 Willkommen in Kronstadt (TV film)
1992 Wir Enkelkinder
1991 Jeď, Trabi, jeď!
1988 Linie 1
Zde se mluví německy
1986 Meier
1984 Is' was, Kanzler
1983 Kehraus
1975 Halbe Eva, Die (TV film)
1973 Wurm im Bau (TV film)
1972 Plonk (TV film)
1970 Der unterbrochene Akt (TV film)
1969 Alles hat seine Grenze (TV film)
Schwabinger Vorstadtbrettl (TV film)
1967 Die Spaßvögel (TV film)
1966 Zwei Girls vom roten Stern
1965 Doktor Murkes gesammelte Nachrufe (TV film)
1964 Doktor Murkes gesammeltes Schweigen (TV film)
Kennen Sie Heberlein? (TV film)
Krisen-Slalom (TV film)
1963 Halt die Presse
Rückblende 1963 (TV film)
1962 Streichquartett (TV film)
Überleben Sie mal (TV film)
1961 Das nasse Leben : Erinnerungen einer Brustschwimmerin (TV film)
Wähl den, der lügt (TV film)
1960 Sturm im Wasserglas
Tour de Trance (TV film)
Tréma
1959 Der Widerspenstigen Lähmung (TV film)
Kráva a zajatec
Warten auf Niveau (TV film)
1958 Bette sich wer kann (TV film)
Eine kleine Machtmusik (TV film)
Im gleichen Schrott und Trott (TV film)
1957 Denn sie müssen nicht was sie tun (TV film)

TV seriály

1986 Kir Royal (TV seriál)
1978 Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1970 Die Theaterwerkstatt (TV seriál)
1962 Die Sonntagsrichter (TV seriál)
1961 Die Rückblende (TV seriál)
1959 Achtung! Ruhe! Aufnahme! (TV seriál)
Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)

Dokumentární

2014 Breath of Freedom
2010 Fernsehlieblinge (TV seriál)
Kabarett, Kabarett (TV film)
2009 Mein Deutschland (TV seriál)
2006 Heil Hitler, das Schwein ist tot! - Humor unterm Hakenkreuz (TV film)
2005 Mein Kriegsende (TV seriál)
2004 Wunder von Bern - Die wahre Geschichte, Das (TV film)
1997 Lokalderby - Eine Stadt im Fußballfieber
1963 Der Sport-Spiegel (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)
2005 Thadeusz (TV pořad)
2004 Im Palais (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
Unsere Besten (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
Tietjen und Bommes (TV pořad)
1995 Prix Pantheon (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1989 Der scharfe Kanal (TV pořad)
Die Goldene 1 (TV pořad)
1980 Scheibenwischer (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)
1975 Wie behandle ich meinen Chef? (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1973 Notizen aus der Provinz (TV pořad) - mod.
1971 Disco (TV pořad)
Sie und Er im Kreuzverhör (TV pořad)
1968 Treffpunkt Airport (TV pořad)
1961 Hotel Victoria (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace