foto

Hans-Günter Martens

  • nar. 12.5.1930
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 1.1.2001 (70 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Napoleon Fritz (TV film)
1996 Madame Pompadour (TV film)
1995 Geborgte Nest, Das
Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
1994 Schwarz Rot Gold - Mission in Hongkong
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Made in Germany (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
1991 Loriots Pappa ante Portas
Schwarz Rot Gold - Schmutziges Gold (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Hammelsprung (TV film)
1989 Ein Prachtexemplar (TV film)
1988 Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Schwarzer Kaffee (TV film)
Ödipussi
1986 Gegen die Regel (TV film)
1985 Schwarz-Rot-Gold - Nicht schießen! (TV film)
1984 Schwarz-Rot-Gold - Blauer Dunst (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Um Knopf und Kragen (TV film)
1983 Kehraus
1982 Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
1981 Ja und Nein (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
1980 Mann von gestern, Ein (TV film)
Odpadlík
1978 Die gläserne Zelle
1975 Es fängt ganz harmlos an (TV film)
1970 Aus dem Alltag in der DDR - Zweiter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film) - vyp.
1969 Aus dem Alltag in der DDR - Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film) - vyp.
1968 Novemberverbrecher - Eine Erinnerung (TV film)
1966 Velká vlaková loupež (TV film)
1964 Stahlnetz - Rehe (TV film)

TV seriály

2001 Místo činu (TV seriál)
Ludwigshafen - Dobří přátelé (S32E10)
Der Präsident (S32E08)
2000 Místo činu (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S31E21)
Der schwarze Ritter (S31E12)
Ludwigshafen - Chladnokrevně (S31E09)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Offene Rechnung (S30E29)
Kriegsspuren (S30E22)
Mordfieber (S30E07)
1998 Místo činu (TV seriál)
Ludwigshafen - Andělíček letí (S29E23)
Jagdfieber (S29E04)
1997 Místo činu (TV seriál)
Nahkampf (S28E24)
Tod im All (S28E01)
1996 Místo činu (TV seriál)
Ludwigshafen - Vražda v pitevně (S27E21)
Schlaflose Nächte (S27E18)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Kampagne (S26E04)
1994 Místo činu (TV seriál)
Der schwarze Engel (S25E14)
1993 Místo činu (TV seriál)
Die Zärtlichkeit des Monsters (S24E15)
1991 Místo činu (TV seriál)
Smrt v řezačce (S22E12)
1990 Místo činu (TV seriál)
Schůzka (S21E05)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky