foto

Michael McCroskey

  • nar. 21.5.1936 (83 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1987 Out on a Limb (TV film)
1981 Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 More Wild Wild West (TV film)
This Year's Blonde (TV film)
1979 Mr. Horn (TV film)
The Wild Wild West Revisited (TV film)
1978 A Question of Guilt (TV film)
1977 Auto
1975 Returning Home (TV film)
1973 Don't Be Afraid of the Dark (TV film)

TV seriály

1986 A Year in the Life (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Lesson (S01E02)
1976 Family (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky