foto

Elizabeth Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Auto
1976 W. C. Fields and Me
1975 My Father's House (TV film)
Shadow in the Streets, A (TV film)
1972 Jízda sedmi statečných
1969 Scream Free!
1963 The Young Swingers

TV seriály

1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace