foto

Kate Murtagh

  • nar. 29.10.1920 (97 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Maker, The
1992 Kořeny zla
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1989 Ruce pryč od mé dcery
1983 Doktor Detroit
1978 Just Me and You (TV film)
1977 Auto
McNamara's Band (TV film)
1975 Jezebels, The
Sbohem buď, lásko má
1974 Dirty O'Neil
1973 Dlouhé loučení
Night Strangler, The (TV film)
1972 Another Nice Mess
1968 Shadow Over Elveron (TV film)
1961 Elvis Presley: Blue Hawaii
Gun Fight
Snídaně u Tiffanyho

TV seriály

1999 Čmuchalové (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Many Happy Returns (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1950 Musical Comedy Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace