foto

Bryan O'Byrne

  • nar. 6.2.1931
    Plattsburgh, New York, USA
  • zem. 4.12.2009 (78 let)
    Pacifica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Bláznivý exorcista
1987 Spaceballs
1982 Forbidden Love (TV film)
Posedlý
1980 Hero at Large
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)
Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Love at First Bite
1978 Getting Married (TV film)
1977 Auto
Curse of the Black Widow (TV film)
It Happened One Christmas (TV film)
Sex and the Married Woman (TV film)
1976 Gus
1975 Last Day, The (TV film)
1974 Return of the Big Cat (TV film)
1973 The Norliss Tapes (TV film)
1972 Killer by Night (TV film)
1971 Million Dollar Duck, The
1967 Gunfight in Abilene
Poprask v mincovně
1965 Fluffy
1964 Dead Ringer
One Man's Way
1963 Uprchlík (TV film)

TV seriály

1991 Davis Rules (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Klaun se žení (S01E07)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace