foto

Gilbert Bahon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Tronc, Le
1992 Klavíristka
1988 Malá zlodějka
1986 Guerre du cochon, La (TV film)
Mademoiselle B (TV film)
1985 Palace
1983 Le nez à la fenêtre (TV film)
Les bancals
Práskač
1981 Život jde dál
1979 Rien ne va plus
1977 Výslech
1976 Soudce a vrah
1975 Ať začne slavnost...
Ce cher Victor
1974 Le Milieu du monde
Ne tak zlý
1972 Mandarine, La

TV seriály

1995 Le R.I.F. (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace