foto

Julieta Egurrola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Emma
2018 Campeones
2017 El que busca encuentra
Restos de viento
2016 Locos por la Herencia
Tus Feromonas Me Matan
2013 Tercera Llamada
2011 Amar no es querer
El lenguaje de los machetes
2009 Pentimento
2006 Efectos secundarios
Familia tortuga
2005 Nunca más
2004 Santos peregrinos
2001 Otilia Rauda
2000 Crónica de un desayuno
En el país de no pasa nada
1998 Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
1996 Temná červeň
1995 Jonas y la ballena rosada
1993 Počátek a konec
1990 Pomsta
1983 Apariencias engañan, Las
1979 La mujer perfecta
María de mi corazón
1975 El infierno tan temido

TV seriály

2016 Mujeres de negro (TV seriál)
2011 Emperatriz (TV seriál)
2006 Montecristo (TV seriál)
2004 Heredera, La (TV seriál)
2003 Mirada de mujer: El regreso (TV seriál)
2002 Cara o cruz (TV seriál)
Plamen pochybnosti (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
2000 Calle de las novias, La (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)
1998 Señora (TV seriál)
1996 La culpa (TV seriál)
Si Dios me quita la vida (TV seriál)
1994 Prisionera de amor (TV seriál)
Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Triángulo (TV seriál)
1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1989 Dulce desafío (TV seriál)
1988 Encadenados (TV seriál)
1987 Quinceañera (TV seriál)
1986 Martín Garatuza (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Tú o nadie (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
1980 Árabe, El (TV seriál)
1978 Mama campanitas (TV seriál)
Pasiones encendidas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky