foto

Lilia Aragón

  • nar. 22.9.1938 (80 let)
    Cuautla, Morelos, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cama, La
Morgana
1992 La insaciable
Ángel de fuego
1989 A garrote limpio
1984 Veneno para las hadas
1979 La mujer perfecta
1978 La güera Rodríguez
1976 El rey
1974 Payo - un hombre contra el mundo
1971 El jardín de la tía Isabel
1970 Alguien nos quiere matar
1969 Mictlan o la casa de los que ya no son
1968 Los recuerdos del porvenir

TV seriály

2016 Mujeres de negro (TV seriál)
2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
2004 Rubí (TV seriál)
2003 Velo de novia (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1998 ¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Lazos de amor (TV seriál)
Sombra del otro, La (TV seriál)
1994 Más allá del puente (TV seriál)
1992 De frente al sol (TV seriál)
1990 Cuando llega el amor (TV seriál)
1988 Casa al final de la calle, La (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Cuna de lobos (TV seriál)
1983 Pasión de Isabela, La (TV seriál)
1981 Limosna de amor, Una (TV seriál)
1979 J.J. Juez (TV seriál)
1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1975 Ven conmigo (TV seriál)
1972 Fieras, Las (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace