foto

Ulrich Wesselmann

  • nar. 1960
  • zem. 1993

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Die Hermannsschlacht
1992 Happy Birthday, Türke!
Verflixte Leidenschaft (TV film)
1991 Der einsame Weg (TV film)
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1987 Peng! Du bist tot!
1981 Engel aus Eisen

TV seriály

1993 Ein besonderes Paar (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Vera und Babs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace