foto

Simone Frost

  • nar. 22.4.1958
    Berlín, Berlin, Východní Německo
  • zem. 14.10.2009 (51 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Alle Alle
Zepp
2004 Sochi (studentský film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
2001 Oliver Bukowskis 'Gäste' (TV film)
1989 Großer Frieden (TV film)
1985 Franziska (TV film)
Hälfte des Lebens
Ode dneška dospělý
1984 Die Poggenpuhls (TV film)
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Die Mutter (divadelní záznam)
Náš krátký život
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Akte Zabel (TV film)
Stýna (TV film)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Marianne wartet auf die Hochzeit (TV film)
Vier Tropfen (divadelní záznam)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Utrpení mladého Werthera
1975 Das Eiszapfenherz (TV film)
Die Wildente (TV film)
1968 Die Gesichte der Simone Machard (TV film)

TV seriály

2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Blutsbande (S09E16)
2003 Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schatten der Vergangenheit (S01E29)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Guten Morgen, du Schöne (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky