foto

Axel Bold

  • nar. 1971
    Bad Dürkheim, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Sochi (studentský film)
2002 Kevin Barry Love O'Ree (TV film)

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kollateralschaden (S10E07)
Wer rastet, rostet (S09E16)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod in der Markthalle (S08E19)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Faustrecht (S08E03)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zirkus Fratinelli (S06E01)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tattoo (S05E04)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Nachtschicht (S04E10)
Schattenspiel (S03E22)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sorgenkinder (S03E04)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Spuren der Vergangenheit (S01E17)

Dokumentární

2007 Lichter Mannheims

Režijní filmografie

Filmy

2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2004 Sochi (studentský film)
2002 Kevin Barry Love O'Ree (TV film)

Dokumentární

2007 Lichter Mannheims

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky