foto

Pavel Douglas

  • nar. 5.1.1951 (69 let)
    Kraków, Malopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Princezna z cukrárny
2015 Koruna k Vánocům (TV film)
2014 Rosamunde Pilcher: Mé srdce patří tobě (TV film)
2005 Noddyho ostrovní dobrodružství
1996 The Bruce
1995 Zlaté oko
1994 Driven (TV film)
1993 Licence na vraždu (TV film)
1992 Tattle Tale (TV film)
1989 Free Frenchman, The
1988 Indiscreet (TV film)
1987 Clem (TV film)
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
1983 Jamaica Inn (TV film)
1976 Brensham People (TV film)

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
1991 Riviera (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Menace Unseen (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Čas vlka (S03E11)
1985 EastEnders (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Děti Izraele (S02E02)
Vdovy (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky