foto

Cassie Stuart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 EastEnders: The Mitchells - Naked Truths
1997 Zvoník od Matky boží (TV film)
1991 Strach ze tmy
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1988 Stealing Heaven
1987 Hidden City
Panenky
The Secret Garden (TV film)
1985 Bezvýznamnost
1984 Amadeus
Secret Places
Zkouška neviny
1983 Vražedné území

TV seriály

1996 Ellington (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Peníze (S02E04)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky